Schildersbedrijf Witteveen
Mob. Willem 06 51 11 07 71 - Mob. Jimmy 06 43 23 14 69
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Behangen
Spachtelen

Schildersbedrijf Witteveen specialist in buitenschilderwerk 

BuitenschilderwerkGoed onderhoud aan u buitenschilderwerk is erg belangrijk. Door steeds wisselende weersomstandigheden is het belangrijk ervoor te zorgen dat u huis, appartement, bedrijfspand optimaal beschermd is. Goed onderhouden buitenschilderwerk is belangrijk voor bescherming, verfraaiing en aanzicht. Belangrijk is te kiezen voor een verfsoort  die de eigenschap heeft om te krimpen en uit te zetten en damp doorlatend is (Vochtregulerend).

Wij verzorgen het buitenschilderwerk geheel incl. de op en afbouw van steigers en andere bijkomstigheden. Schildersbedrijf Witteveen staat garant voor kwaliteit en schone oplevering. Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan. W&W schilders geeft u graag advies.

Onderhoud en garantie op u schilderwerk

Na oplevering van de werkzaamheden wordt een plan opgesteld voor onderhoud. Dit betekend om de 2 jaar alles nalopen. Schildersbedrijf Witteveen bied u 5 jaar garantie op het schilderwerk. Niet inbegrepen: verwering, lekkages,verrotting of beschadiging door externe omstandigheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of gebruiken maken van één van onze dienstverleningen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met het schildersbedrijf Schildersbedrijf Witteveen op.

binnenschilderwerk schildersbedrijf witteveen
schildersbedrijf witteveen buitenschilderwerk

Wat zeggen onze klanten over Schildersbedrijf Witteveen?

 
Project: Binnenschildewerk 
Referentie: Fam. van Leeuwen
Datum: 02-04-2015
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren
“Nog echt een schildersbedrijf van de oude stempel. Je kan echt in het werk terug zien dat de puntjes op de i worden gezet."
 

Contactgegevens

Nw Loosdrechtsedijk 63
1231 KM Loosdrecht
06 51 11 07 71
06 43 23 14 69
info@schildersbedrijf-witteveen.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvragen